39 de review-uri
5/5

Enterprise

O soluție premium, dedicată afacerilor cu solicitări complexe, cu soluții ce trebuie promovate într-un mod strategic, într-o piață concurențială.

39 de recenzii Google
5/5

ENTERPRISE

O soluție premium, dedicată afacerilor cu solicitări complexe, cu soluții ce trebuie promovate într-un mod strategic, într-o piață concurențială.

100% responsive

O experiență perfectă

Site-ul trebuie construit dedicat pentru mobil, încă de la început.

Este greșit să “adaptezi” versiunea desktop cât să se vadă și pe mobil.

Utilizatorul are alte așteptări și dorește o experiență cursivă, rapidă și foarte interactivă. În doar 10 secunde să știe exact cu ce te ocupi, să își facă o impresie excelentă și să poată cere o ofertă cu ușurință.

MOBILE FIRST DESIGN

Construit pentru mobil

Dacă o companie nu asigură o experiență mobilă de top și rapidă, va pierde rapid interesul vizitatorilor.

Când construim un proiect, îl gândim 100% pentru mobil, apoi și pentru desktop. Nu facem adaptare, ci construim dedicat pentru a câștiga atenția și interesul utilizatorilor de pe mobil.

Site-ul va fi compatibil pe iOS sau Android, la orice rezoluție.

Versiune WEB

Un design unic

Printr-o prezentare completă, poți automatiza o mare parte din procesul de prezentare sau de vânzare.

Aceasta va convinge fără a fi nevoie de agenți de vânzări sau de alte discuții.

Un vizitator trebuie să fie motivat să ceară o ofertă sau să facă o comandă, fără interacțiune umană, la orice oră, de pe orice device.

Designul site-ului este construit de la 0 de un artist grafic, inclusiv paginile interne, astfel incat toate sectiunile si paginile vor fi 100% personalizate.

Redactare conținut

Comunicare strategică

Un vizitator trebuie să aibă la dispoziție o prezentare gândită strategic, astfel încât să fie convins și informat pentru a lua o acțiune.

Dacă un vizitator intră pe site-ul tău de pe telefon, într-o sâmbătă la ora 22:00, el trebuie să poată lua o decizie de a cere ofertă sau de cumpărare atunci, fără să simtă nevoia de a mai face verificări.

Ai nevoie de imagini sau conținut video? Venim la sediul tău cu echipamente profesionale și realizăm conținutul foto sau video, inclusiv cu dronă. Vezi aici exemple cu proiecte foto/video.

multichannel

Interacțiune plăcută

Oamenii comunică diferit, astfel că va trebui să le oferim cât mai multe opțiuni precum: WhatsApp, Facebook Messenger, Chat live, Apelare rapidă sau Formulare interactive în site.

Putem interconecta aceste sisteme de comunicare cu soft-uri integrate, astfel că vei primi direct pe telefon notificări cu mesaje sau cereri de ofertă.

UPDATE LA ZI (2024)

Tehnologie nouă

Proiectul va fi conceput pe tehnologiile actuale, fără plugin-uri învechite sau scripturi ieșite din uz. Lucrăm numai cu limbajele noi de programare și folosim standardele de performanță recomandate de Google.

Interfață vizuală

Ușor de administrat

Am gândit totul foarte rapid și simplu de modificat, de către oricine, fără a fi necesare cunoștințe de IT sau de programare.

În doar 10 minute, cu un scurt video de training, oricine poate învăța să editeze conținutul din site-ul pe care îl lansăm online.

Nu vei depinde de nimeni pentru modificări sau actualizări.

ACTUALIZAT 2024

Conform normelor legale

Avem colaborări cu avocați ce ne țin la curent cu toate actualizările legislative, astfel că ne optimizăm aplicațiile web la zi.

Pachet Enterprise

Exemple

Am reinventat nu doar imaginea, ci toată strategia online, iar unde a fost necesar, am realizat inclusiv conținutul foto sau video, totul pentru ca proiectele arate perfect

Repo

POP INDUSTRY este cel mai mare producător român de remorci si containere din România, cu peste 50% cotă de piață.

Kuma Romania

Kuma România este un producător de lavoare concept, parte a companiei internaționale Kuma Danemarca, fondată în 1998.

Toneli Holding

Toneli este liderul pieței de ouă din România, avand cele mai premiate produse din piață și fiind furnizorul agreat al Casei Regale.

Exe Green Holding

EXE Green Holding este o companie internaţională, aparţinând industriei de comerţ şi dezvoltare industrială, care oferă soluţii end-to-end.

Romturingia

Romturingia, cu o echipă de 120 de specialiști și 66.000 mp hale de producție, este liderul român în producția de caroserii auto.

Romaudiovideo

ROMAUDIOVIDEO, cu peste 30 de ani de experiență, este un lider în soluții audio-video din România, colaborând cu corporații și instituții de top.

Avastar

Avastar este unul dintre principalii producători de carne din România, având o cifră de afaceri de peste 29 mil. €.

Albrau

Albrau Onesti este cea mai mare fabrica de bere din regiunea Moldovei, avand o prezenta la nivel national si international.

Aqua D’ora

Cea mai cunoscuta apă oligominerală plată, provenită din izvorul BUCOVAN D`ORA URKRAFT, din Munții Rodnei.

Incontro Prefabbricati

Incontro Prefabbricati face parte din Gruppo Lombarda, lider italian in domeniul prefabricatelor din beton armat, apreciat in acest segment.

International Alexander

Este un holding român cu peste 280 mil. € cifra de afaceri, având peste 1000 de angajați și o flotă de peste 1000 de echipamente și camioane.

Tip Top

Tip Top Food Industry este un brand de referință, fondat în 1993, cu o rețea de 17 cofetării în București și o cifra de afaceri de peste 22 mil. €.

Mondo Style

Mondo Style este unul dintre dintre cei mai importanți producători de ferestre și uși din România, având fabrica proprie în Timișoara.

Universitatea din București

Centrul de Drept Constituțional și Instituţii Politice este un centru de cercetare, înființat pe lângă Catedra de Drept Public a Facultății de Drept.

Ergomex (Mobexpert)

Ergomex este parte a Grupului Mobexpert, reprezentand divizia ce produce partea de scaune si fotolii ergonomice.

BMC Romania

BMC este cel mai mare producător de vehicule comerciale și militare din Turcia, avand o cifră de afaceri de peste 600 mil. €.

ELBA

ELBA Timișoara este cel mai mare producător român de aparate de iluminat cu o tradiție de peste 100 de ani.

Kirchhof GmbH

Kirchhof Frankfurt combină expertiza germană pentru a oferi echipamente inovative la standarde europene de excelență.

Peste 200+ de clienți mulțumiți cu serviciile și produsele pe care le-am oferit

Experienta actualizarii site-ului KUMA cu Justpixel a fost una pozitiva. Au dat dovada de profesionalism si au livrat un produs de calitate, personalizat conform dorintelor si asteptarilor.

Oana Toader

KUMA ROMANIA

Prietenos si serios, s-a adaptat la nevoile si solicitarile noastre. Am primit multe idei  pentru vizual si aranjare in pagina si s-au realizat mai multe modificari fata de cele discutate initial.

Alina Rapan

TONELI HOLDING S.A.

Un partener cu care am colaborat in realizarea proiectului elba-com.ro si rezultatul final a fost conform asteptarilor noastre. Va multumim si va recomandam cu incredere mai departe!

Aniela Socaci

ELBA-COM S.A.

Recomandam serviciile celor de la Justpixel. Sunt o echipa profesionista, dedicata, care lucreaza cu mult entuziasm si vin cu solutii practice in sprijinul clientilor lor. Am fost foarte multumiti de modul in care am colaborat cu ei si ne-am dori ca toti cei cu care noi cooperam sa fie la fel. Le dorim mult succes si cat mai multi clienti.

prof. univ. Stefan Deaconu

Universitatea din București

Site-urile pe care ni le-a livrat Justpixel  sunt mai mult decât modern construite și arătoase, sunt ușor de administrat și de dezvoltat chiar și de către un administrator care nu este un specialist web. Iar reprezentantul companiei, Lucian Ungureanu, este suficient de versat încât să nu refuze modificările care nu au apărut în proiectul inițial.

Dana Sala

SALA GROUP

Am colaborat eficient cu reprezentanții Justpixel pentru actualizarea site-ului convar.ro. și le apreciem disponibilitatea, flexibilitatea și profesionalismul. Site-ul convar.ro este structurat în așa fel încât produsele și serviciile prezentate sunt ușor de accesat și reflectă imaginea pe care ne-am dorit-o.

Ciprian Turea

CONVAR IMEX

Profesionisti, au expertiza in domeniu si sunt proactivi. Pentru cele mai bune rezultate va recomand sa le dati frau liber, stiu ce au de facut fara prea mult pilotaj si control. Recomand cu caldura!

Melin Murat

BMC TRUCK & BUS S.A.

Recomandam cu placere serviciile celor de la Justpixel. Prompti si profesionisti si au lucrat dedicati pentru a duce la bun sfarsit proiectul ambalajulperfect.ro.

Ciprian Turea

UNU TIC 

Am fost foarte multumiti de serviciile oferite, de profesionalismul si implicarea echipei Justpixel, iar rezultatul a fost pe masura eforturilor depuse. Vom mai colabora!

Valentin Gavril

AVA STAR

O colaborare perfecta! Rapid, fara prea multe complicatii, si-au luat informatiile si pozele de pe facebook. In nici 2 saptamani era site-ul terminat, cu primele comenzi on-line la nici 2 zile.

Dima Anita

EVART DESIGN

Colaborarea cu Justpixel a fost una de bun augur, venita la momentul potrivit. Am apreciat foarte mult comunicarea facila, la obiect, precum si rapiditatea in rezolvarea solicitarilor.

Cristina Koleci

KEY CONCEPT

Profesionisti, lucrez cu aceasta echipa de 4 ani si vreau sa va spun ca mi am triplat vanzarile datorita strategilor si siteurilor realizte de ei. Datorita lor am facut pasul la ,,profesionisti”!

Alexandru Sandu

AS RECOVER

Integritate și Viziune

10 ani de experiență în development și comunicare strategică

Sunt Lucian Ungureanu, un fost avocat ce s-a reorientat către marketingul digital. De-a lungul ultimilor ani, am colaborat cu zeci de lideri de piață din România, creând aplicații web care au adus rezultate excepționale și strategii pe care le-am implementat cu succes. 

Abordarea mea este meticuloasă, practică și orientată spre rezultate. Nu mă limitez la consultanță, ci pun mâna și construiesc tot ceea ce propun.

Orice brand trebuie să se prezinte cu diplomație și eleganță în piață; dacă o prezentare este învechită, va lăsa o imagine de dezinteres față de clienți și parteneri.

Într-o piață concurențială, numai cu o mentalitate de învingător poți câștiga atenția clienților și îți poți crește brandul și vânzările.

Integritate și Viziune

10 ani de experiență în development și comunicare strategică

Sunt Lucian Ungureanu, un fost avocat ce s-a reorientat către marketingul digital. De-a lungul ultimilor ani, am colaborat cu zeci de lideri de piață din România, creând aplicații web care au adus rezultate excepționale și strategii pe care le-am implementat cu succes. 

Abordarea mea este meticuloasă, practică și orientată spre rezultate. Nu mă limitez la consultanță, ci pun mâna și construiesc tot ceea ce propun.

Orice brand trebuie să se prezinte cu diplomație și eleganță în piață; dacă o prezentare este învechită, va lăsa o imagine de dezinteres față de clienți și parteneri.

Într-o piață concurențială, numai cu o mentalitate de învingător poți câștiga atenția clienților și îți poți crește brandul și vânzările.

Pachet Enterprise

Cât costă?