Haux Oxystar

Cu noile modele 800, 1000 și 1200 din generația HAUX-OXYSTAR, oferim o serie de camere de înaltă performanță pentru o singură persoană, care îndeplinesc cele mai înalte standarde medicale și satisfac toate cerințele de confort.

Această versiune modernă a camerei pentru o singură persoană oferă posibilități terapeutice într-un spațiu redus. Datorită dimensiunilor sale compacte și a substructurii pe role, camera este extrem de flexibilă și poate fi ușor utilizată aproape oriunde, chiar și în zone de tratament mai mici.

Panoul de control ergonomic proiectat, cu sistem integrat de monitorizare computerizată, permite operarea sigură a camerei pentru o singură persoană.

Cilindrul transparent din sticlă acrilică asigură o observație optimă a pacientului în timpul tratamentului, sprijinind astfel succesul terapeutic.

În versiunea optimizată a tratamentului cu mască de respirație, pacientul respiră oxigen pur prin mască. Masca previne eliberarea oxigenului în interiorul camerei. Aerul expirat de pacient este direcționat direct spre exteriorul camerei, astfel încât concentrația de O2 în cameră este întotdeauna menținută sub 23%.

HAUX-OXYSTAR 800: Model de intrare la un preț accesibil, oferind funcționalitate completă

HAUX-OXYSTAR 1000: Model confort, care satisface în plus toate cerințele pentru confortul pacientului

HAUX-OXYSTAR 1200: Model premium, cea mai înaltă calitate a camerei pentru o singură persoană, oferind confortul suprem pacientului în timpul tratamentului