STUDIU DE CAZ

O prezentare bine asamblata, pentru liderul din industrie

Compania

Pop Industry este cel mai mare producator de containere si remorci din Romania, avand o experienta de peste 24 de ani in domeniu. Compania are peste 1000 de clienti si colaboratori in toata tara, Europa, Africa, America, Asia.

Probleme de solutionat privind site-ul vechi

Rezultate dupa interventia Justpixel

Realizare landing page pentru prezentarea serviciilor de inchiriere

Compania a dorit o prezentare specifică pentru serviciul de inchirieri containere, data fiind natura diferita a clientilor pentru acest tip de serviciu. Pentru o adresare cat mai strategica, este necesara segmentarea clientilor intre cei care cumpara si cei care inchiriaza.

Această prezentare poate fi transmisă foarte ușor altor companii și pot fi efectuate campanii de promovare specifice, doar pentru un anumit public.

Este mult mai ușor să influențezi decizia unor consumatori dacă te adresezi pe limba acestora și le arăți că le înțelegi specific nevoile.

Reducerea numarului de optiuni. O mare descoperire in marketing este “decision-making anxiety”. Ce inseamna? Noi credem ca daca ii oferim unui consumator o mare varietate de optiuni, el sigur va alege ceva. Aceasta abordare provoaca frica de a lua o decizie gresita si “ingheata” luarea oricarei decizii – sistemul limbic paralizeaza din cauza prea multor emotii ce pot fi cauzate de luarea prea multor decizii – in momentul acela simte ca pierde controlul si va avea urmatorul gand: “nu stiu ce sa cumpar, ma uit altadata”.

Deciziile se iau intr-un context. De-a lungul istoriei, oamenii au fost conectati prin experienta de grup: au vanat impreuna, au construit impreuna sau au crescut copii impreuna. Dorim sa fim conectati si sa avem apartenenta la grupuri. Creierul, prin sistemul limbic, creeaza structuri cerebrale implicate in emotiile si amintirile noastre. Asadar, prin natura umana, consumatorii doresc sa cumpere ceva ce li se adreseaza sau ceva ce cumpara si altii, chiar daca nu au nevoie. Daca le vei crea un context favorabil, oamenii vor cumpara de la tine!

Landing page-ul focuseaza atentia unui vizitator numai pe pe o anumita categorie de produse, oprind astfel alte distrageri din calea unei decizii.

Identitate vizuala

Realizare branding

Sistem de ofertare specific fiecarui produs

Prezentare interactiva a dotarilor produselor