Promovare pe Facebook

Un like sau share nu echivalează cu o vânzare, dar crește notorietatea brandului.

Cu cât ești mai vizibil, cu atât crește potențialul de a atrage clienți. Deși Facebook nu generează mereu tranzacții directe, el stimulează interesul. Mulți consumatori descoperă produse pe social media și apoi vizitează site-ul pentru achiziție. Vânzările sunt rezultatul unei relații solide cu clientul.

Postări și personalizări 

Oferim servicii de creare și optimizare a paginilor corporative de Facebook, garantând o reprezentare profesională și coezivă a brandului. 

Designul este adaptat pentru a reflecta identitatea corporativă, integrând elemente vizuale de înaltă calitate și coerență stilistică.

Ne ocupăm de postările paginii tale, adăugând o notă personală și autentică. Planificăm conținutul astfel încât să fie interesant pentru urmăritori. Ne asigurăm că postările sunt regulate, variate și că reflectă brandul tău. Monitorizăm reacțiile și ajustăm abordarea pentru a menține audiența.

Campanii plătite

Dacă dorești trafic mai mare pe o pagină a site-ului, mai multe cereri de ofertă pentru un serviciu sau să atragi mai mulți candidați pentru un job, noi obținem cele mai bune rezultate din campanii.

Targetare Inteligentă: Ajungem exact la publicul tău țintă.

Creativitate: Testăm și folosim reclama care atrage cel mai mult.

Buget Optimizat: Maximizăm rezultatele în funcție de bugetul tău.

Targetare audiență

Targetarea pe orașe sau regiuni

Facebook permite direcționarea reclamelor către audiențe specifice din anumite orașe sau regiuni, optimizând astfel campaniile pentru piața locală sau regională.

Targetarea fanilor altor pagini

Direcționăm reclamele către fanii paginilor concurente sau asemănătoare, pentru a ajunge la o audiență similară cu a ta.

Targetare detaliată prin cuvinte cheie

Utilizeazăm cuvinte cheie specifice pentru a combina interese și a crea o targetare mai precisă.