Haux-QUADRO camera hiperbara multiloc

HAUX-QUADRO este cel mai nou sistem modular HAUX care se potriveste profilului medical, tehnic și financiar al celui mai exigent client.

Un nou punct de referință la nivel mondial pentru un sistem HAUX-QUADRO este unitatea instalata la Spitalul Universitar din Lille, Franța.

Aceste sisteme au o camera principală și anticameră sau pot avea cu două camere principale sau pot avea trei sau patru camera hiperbare principale.

Dimensiunile camerei principale hiperbare: gama de lățime (lățime interioară liberă) de la 2000 mm până la 3500 mm.

Presiune de funcționare standard de 2 bari (3 ATA) până la 5 bari (6 ATA) ; sunt posibile configurari pentru presiuni mai mari la cererea beneficiarului.

Capacitate de la 2 până la 24 de pacienți și mai mult (așezati pe scaune confortabile pentru pacienți sau în scaun cu rotile sau asezat pe pat de terapie intensivă sau pe targă)

O gamă variată de modele de uși dreptunghiulară, inclusiv lățimi adecvate pentru paturi de tip ATI sau modele de uși glisante extrem de economice pentru spațiu interior. Usile pot fi manuale sau motorizate.

Sistem special de acces la nivel a podelei fără prag în interiorul camerei, pentru acces confortabil fără trepte sau rampe.
Excelent contact vizual prin intermediul ferestrelor poziționate în peretele camerei hiperbare, cu unghi de vizualizare optimizat într-o varietate de dimensiuni.

Sisteme de control computerizate a camerei hiperbare, a conditiilor de presiune, temperatura si monitorizare continua a ocupantilor camerei.

Opțional: divertisment audio și video, și sisteme climatizare

O gamă largă de echipamente medicale modulare, de ex. sistemul de monitorizare medicală multipla simultana, defibrilator, pompe de perfuzie și sistemele de aspirație

Instalarea standard a sistemelor de stingere a incendiilor special concepute, testate si certificate respecta cele mai performante standarde CE si NATO.