Ghiduri de marketing pentru 2020

Invata cum sa-ti prezinti compania si ofertele intr-un mod creativ si demn de incredere

Am invatat de-a lungul anilor strategii de marketing optime ce ne-au adus in topul agentiilor de marketing din Romania, avand in portofoliu clienti ce cumuleaza o cifra de afaceri de peste 400 mil. €.

 

GHID PRACTIC

49 de strategii practice pentru a imbunatati rata de conversie a site-ului tau si pentru a convinge vizitatorii sa actioneze pentru a te contacta

Am hotarat ca este momentul sa oferim public strategiile noastre pentru a educa piata si pentru a automatiza astfel si serviciul de consultanta pe care il oferim. Nu putem oferi consultanta de marketing in mod personal tuturor companiilor, zi de zi, dar va putem oferi un Ghid prin care sa aveti acces la aceleasi informatii valoroase pe care le-ati fi auzit in cadrul a peste cinci ore de consultanta specializata cu echipa noastra.

MODUL 1
49 de tehnici de vanzari pentru a convinge clientii sa cumpere

MODUL 2
Listele cu companii si email marketing-ul strategic

MODUL 3
Vanzarile online – de la prezenta pana la conversie

MODUL 4
Cold Calling – Cum vinzi prin telefon ca un profesionist

MODUL 5
Intalnirile de vanzari – pregatire, eticheta si follow-up


Competenta dobandita:
Dupa parcurgerea acestui modul, agentii de vanzari vor avea la dispozitie zilnic o lista cu expresii, cuvinte-cheie si fraze-cheie pe care sa le foloseasca – pur si simplu, vor citi de pe foaie anumite fraze pentru a castiga atentia prospectilor sau pentru a-i motiva sa cumpere.

Pret: 290 lei

Pretul include TVA si consultanta pentru implementare

GHID PRACTIC

Audit de marketing personalizat

Vom stabili prezentarea optima, avantajele cheie, metodele de influentare a vizitatorilor si punerea in valoare a produselor sau serviciilor

Nu aveti timp sau resurse financiare pentru a asigura lunar sedinte de vanzari oferite de catre traineri profesionisti, astfel ca exista riscul de a neglija pregatirea echipei dvs de vanzari. Pe langa aceasta, sedintele de training au costuri foarte ridicate si dureaza cateva ore, astfel ca exista posiblitatea ca oamenii sa uite o mare parte din informatiile transmise. Noi consideram ca este mai oportun sa aveti o serie de ghiduri/module pe care sa le puneti la dispozitia echipei dvs de vanzari. 

Competenta dobandita:
Dupa parcurgerea acestui modul, echipa de vanzari va avea 49 de tehnici disponibile pentru a convinge clientii, pentru a le castiga atentia, pentru a-i motiva sa cumpere, pentru a le face follow-up si pentru a finaliza vanzarea.

Pret: 390 lei

Pretul include TVA si consultanta pentru implementare

Companii de top deja folosesc solutiile noastre