Pachetul optim pentru a vedea efectele externalizarii call-center-ului de vanzari telefonice din prima luna

Daca vei astepta sa-ti vina clientii pe usa, deja ai esuat! Singura abordare puternica si cu rezultate vizibile este aceea a marketingului direct – mergi tu la client pentru a-i castiga atentia si increderea.

Contactam zilnic mii de potentiali clienti prin diferite strategii de cold calling (etapa anterioara vanzarii directe in care cautam companiile interesate de o colaborare).

Avem acces la baze de date actualizate cu peste 100.000 companii active din Romania. Putem efectua campanii de lead generation telefonic conform criteriilor stabilite de tine – industrie (CAEN), cifra de afaceri, judet/oras, numar angajati etc.

Metodele utilizate sunt 100% personalizate si in conformitate cu regulamentul GDPR – adresate numai persoanelor juridice.

 1. Research pentru a crea o baza de date cu potentiali clienti
 2. Concepere script de vanzari (presale) pentru a castiga atentia potentialior clienti (leads)
 3. 1000 apeluri de cold-calling efectuate de catre agentii nostri pe parcursul a 20 de zile
 4. Construire lista cu rezultatele obtinute in urma campaniei de cold-call si cu datele de contact ale potentialilor clienti interesati

2400 lei

Pretul nu include TVA

Informatii telefonice la 0752.140.922

Ce castigi daca incepi de astazi?

Timp

Cat timp ar dura ca echipa ta interna sa contacteze ~1000 de potentiali clienti sau parteneri? 

Este inteligent sa externalizezi aceste activitati unei agentii care efectueaza astfel de campanii in fiecare zi. Astfel, cu o singura factura, castigi 10-15 de zile de munca a unui om specializat in vanzari.

Vanzari

Chiar daca deja ai contracte in desfasurare, trebuie sa fii mereu in cautare de parteneri si clienti noi – concurenta se extinde in fiecare zi, iar “relaxarea” se poate transforma intr-un posibil esec.

Printr-o campanie de lead generation vei creste vanzarile vizibil si organizat.

Awareness

Cum ar fi ca peste 1000 de oameni de afaceri/companii sa afle de brandul tau intr-o luna?

E simplu! Cei care sunt vizibili au in general un cuvant de spus. Degeaba esti profesionist si ai echipamente de ultima generatie daca nu stie nimeni ca existi.

Exemplu de campanie de cold calling:

Campanie de cold calling pentru o firma de productie publicitara

Firma dorea sa gaseasca potentiali parteneri pentru a stabili noi contracte de colaborare privind produsele de productie publicitara fabricate. Vom colecta datele de contact ale companiilor din industriile recomandate de client – firme de consultanta, firme de marketing etc. Dupa ce construim baza de date (nume, telefon, email), vom contacta telefonic fiecare firma in parte si vom prezenta oferta propusa. Raspunsurile primite vor fi redactate intr-un fisier Excel, astfel ca toate informatiile vor fi livrate intr-un mod organizat. La finalul campaniei telefonice, clientul va putea sa contacteze personal firmele care si-au exprimat interesul si le va putea cunoaste contextul.

Iti predam lista completa cu clientii interesati

Modul nostru de lucru permite un minim consum de timp din partea clientului.

Oferim o experienta premium si ne ocupam noi de tot pana la efectuarea apelurilor si preluarea informatiilor de la acestia intr-o lista in format Excel in care vei avea toate informatiile discutate telefonic despre o posibila colaborare.

Intrebari frecvente

 • Concepem scriptul/discutia de inceput pe care o vom avea cu potentialii clienti
 • Realizam baza de date cu companiile la care vom efectua apeluri telefonice personalizate cu oferta de colaborare
  – Baza de date va realizata conform criteriilor stabilite de comun acord, companiile fiind segmentate pe industrii, cifra de afaceri, orase sau alte criterii pe care le considerati esentiale.
  – O baza de date va contine numele firmei, emailul oficial, telefonul, adresa etc. intr-un format Excel.
 • Demaram campania intr-un mod organizat, efectuand 150 de apeluri pe zi si colectand potentiali clienti ce isi exprima interesul pentru o discutie detaliata
 • Va transmitem un raport complet cu rezultatele campaniei si lista in Excel cu companiile interesate si detalii colectate in urma conversatiilor telefonice
 1. Noi vom contacta clientii potentiali (leads) din baza de date pe care o vom crea conform criteriilor stabilite.
 2. Agentii nostri vor discuta cu acestia si vor afla, folosind metode specifice, daca sunt interesati de serviciile/produsele tale
 3. Agentii vor scrie intr-un document Excel toate informatiile primite de la potentialii clienti, cu serviciul/produsul dorit sau cu informatiile solicitate pentru o eventuale colaborare.
 4. Vei primi documentul Excel cu acesti clienti interesati/calificati si ii vei putea contacta pentru a stabili vanzarea directa. Incheierea vanzarii este efectuata de catre echipa ta/tine; agentii nostri doar fac partea cea mai grea si costisitoare ca timp – research pentru clientii interesati din mii de companii active.
Performanta. Oamenii de vanzari trebuie sa fie artisti atunci cand vorbesc la telefon. Inca din primele secunde se stabileste relatia de incredere si se castiga atentia unui prospect. Nu am fost educati sa vorbim intr-un mod strategic si motivational la facultate, astfel ca va fi nevoie sa ne educam comportamentul, cuvintele, expresiile si modul de comunicare la telefon. Agentii de vanzari sunt grabiti si neatenti pe parcursul zilei, astfel ca pot pierde clienti numai folosind un mod gresit de a raspunde. Agentii din echipa JustPixel sunt pregatiti constant si motivati pentru a obtine rezultate remarcabile in lead generation.
 
Acces la baze de date actualizate. Vanzarile sunt un “joc” de volum. Cu cat contactezi mai multi prospecti (lead generation), cu atat iti cresti sansele de a avea mai multi clienti.
 
Eficienta costurilor. Un agent de vanzari solicita un salariu de minim 2000 lei NET, astfel ca veti avea un cost BRUT de 3400 lei lunar, fara a ti se oferi o performanta sau o garantie a calitatii de catre respectivul agent. 
 
Eficienta timpului. Compania ta pierde mult timp in a gasi agentii de vanzari potriviti, in a-i pregati corect, in a-i motiva si in a efectua formalitatile de angajare si alte proceduri interne. Cu ajutorul nostru, scapati de aceste griji cu doar o factura pentru campania solicitata.
DA. Intrucat Regulamentul se aplica numai in relatia cu persoanele fizice. Noi colaboram si contactam telefonic numai persoane juridice ce au datele de contact publice – preluate de la Registrul Comertului si Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

In peste 10 ani de activitate in cadrul agentiei de publicitate Justpixel, am construit cele mai creative si eficiente strategii pentru cresterea performantelor echipei de vanzari.

Am invatat de-a lungul anilor strategii de vanzari optime ce ne-au adus in topul agentiilor de marketing din Romania, avand in portofoliu clienti ce cumuleaza o cifra de afaceri de peste 400 mil. €.

Vrei sa lucram impreuna?

Suntem in cautarea unor clienti care stiu sa profite de experienta si dedicarea noastra!

Informatii telefonice la 0752.140.922