[Wall-street.ro] Justpixel lansează noul site al Albrau, cel mai mare producător de bere din Moldova

Albrau este cel mai mare producător de bere din Moldova și unul dintre cei mai importanți fabricanți autohtoni de bere din România.

Albrau Onești a început activitatea în 1992 când a preluat tradiția berii Zimbru, marcă atestată documentar în anul 1845. Fabrica Albrau din Onești este dotată cu tehnologie de ultima generație, păstrând calitatea și gustul autentic al berii.

Noul proiect – www.albrau.ro – prezintă într-un mod creativ și original brandurile companiei, produsele și procesul tehnologic, crescând astfel credibilitatea și încrederea consumatorilor și a partenerilor de afaceri.

Produsele sunt prezentate într-o manieră modernă și ușor de navigat, venind în sprijinul vizitatorilor cu informații și imagini profesionale.

Proiectul a fost realizat de către agenția Justpixel, asigurând o soluție completă – începând de la realizarea conținutului multimedia și text, până la realizarea conceptului grafic și lansarea aplicației web albrau.ro.

“Lansarea noului proiect face parte din strategia de creștere a brandurilor romanești și de îmbunatățire a imaginii lor online, aceasta fiind, în special în ultima perioadă, canalul principal de interacțiune cu partenerii de afaceri naționali și internaționali. Imaginea online contează din ce în ce mai mult, devenind un adevărat avantaj competitiv.” menționează Lucian Ungureanu, fondatorul agenției Justpixel.

preluat de pe wall-street.ro

Scris de

Lucian Ungureanu