“Email marketingul este de 40 de ori mai eficient decat alte modalitati de promovare. Folosind emailul, procesul de cumparare are loc de 3 ori mai rapid.”

Ai nevoie de clienti, importatori sau parteneri noi?​

Daca vei astepta sa-ti vina clientii sau partenerii pe usa, deja ai esuat! Singura abordare puternica si cu rezultate vizibile este de a afla care iti sun potentialii clienti sau parteneri dintr-o tara si sa ii contactezi.

Creste vanzarile internationale

Datorita digitalizarii, este mult mai usor sa te extinzi si sa comunici pe pietele globale. Acum ai nevoie mai mult ca oricand de o lista segmentata cu potential client sau parteneri potential interesati de produsele tale.

Gaseste importatori sau distribuitori

Cumpararea unei liste cu potentiali clienti sau parteneri de afaceri este o decizie inteleapta, find o solutie rapida de a contacta companii noi cu care poti stabili parteneriate pe plan global, testand astfel si interesul altor piete.

Ideal pentru Manageri 

Managerii Executivi, de Vanzari sau de Export au nevoie constant de liste cu potentiali clienti si parteneri. Echipa ta de vanzari are nevoie constanta de liste actualizate cu lead-uri catre care sa trimita oferte de colaborare.

Am oferit solutiile noastre clientilor din intreaga lume

Alatura-te celor peste 500 de companii care deja folosesc solutiile noastre pentru a-si dezvolta vanzarile si parteneriatele

Tara origine: Dubai

TÜV Rheinland Middle East este membru al renumitului TÜV Rheinland Group, lider global in serviciile de testare, inspectie si certificare. TÜV Rheinland Orientul Mijlociu si-a crescut continuu prezenta in Emiratele Arabe Unite .

Tara origine: Ucraina

Obolon este cel mai mare producator de bauturi din Ucraina si cel mai mare exportator ucrainean de bere, cu peste 6000 de angajati.  Exporturile Obolon reprezinta 80% din exporturile de bere ucrainene. Compania exporta in peste 33 de tari.

Tara origine: India

Trade Promotion Council of India (TPCI) este o organizatie de promovare a comertului si investitiilor recunoscuta si sustinuta de Departamentul de Comert al Guvernului din India si notificata in Politica de Comert Exterior.

Tara origine: Italia

Farmo este unul dintre producatorii italieni notabili din sectorul fara gluten, acoperind trei game principale de produse: paste, produse de panificatie si amestecuri. Farmo este deja prezent la nivel international si isi extinde constant exporturile globale.

Tara origine: Romania

Artego este cel mai mare producator de benzi transportoare din Romania si unul dintre cei mai mari producatori de articole tehnice din cauciuc din lume. Compania a fost infiintata in 1973 pe platforma industriala din Targu Jiu, aflandu-se pe piata cauciucului de peste 40 de ani.

Tara origine: Vietnam

Nam Viet Foods & Beverage Co. opereaza 4 fabrici, detine 3 marci inregistrate si ofera, de asemenea, servicii logistice convenabile catre toate porturile din lume prin transporturi aeriene sau maritime. Compania realizeaza deja exporturi in peste 100 de tari.

Preturi

Cumpara liste cu potentiali clienti care indeplinesc criteriile pe care le doresti, ajutandu-te sa iti extinzi parteneriatele de afaceri

Start

Primele rezultate cu o lista de potentiali clienti
197
 • 200 leads (potentiali clienti)*
 • Organizate pe industrii si tari/orase
 • Include: compania, email, telefon, website
 • Fisier in format Excel (.xls)

Business

Creste volumul vanzarilor si al parteneriatelor
397
 • 600 leads (potentiali clienti)*
 • Organizate pe industrii si tari/orase
 • Include: compania, email, telefon, website
 • Fisier in format Excel (.xls)
BEST DEAL

Enterprise

Accelereaza vanzarile si parteneriatele
597
 • 1000 leads (potentiali clienti)*
 • Organizate pe industrii si tari/orase
 • Include: compania, email, telefon, website
 • Fisier in format Excel (.xls)

*Cine pot fi potentialii clienti? Putem identifica si colecta orice tip de companii; oferim mai jos cateva exemple:

 • Companii dintr-o anumita tara/oras sau dintr-un anumit domeniu de activitate
 • Importatori sau distribuitori dintr-o anumita tara (ex: +1000 importatori de mancare congelata din Vietnam)
 • Lista cu Manageri de Export sau cu Manageri de Vanzari dintr-o anumita tara
 • Lista cu participantii la anumite targuri internationale (ex: +8000 expozanti la targul Anuga Germany 2019)
 • … sau orice alte tipuri de companii, din aproape orice context, industrie, tara.

Toate pachetele includ

Datele sunt colectate manual in momentul efectuarii comenzii, astfel ca nu folosim liste vechi, ci preluam datele in 24-48h de la comanda.

Putem identifica parteneri la export din aproape orice tara, dupa criterii specifice de selectie (ex: cele mai mari firme de bauturi acidulate din Vietnam).

Datele de contact sunt colectate manual de la fiecare companie in parte, astfel ca acuratetea acestora va fi exceptionala.

Nu ne permitem sa oferim date gresite sau duplicate, acestea fiind verificate manual daca sunt reale; mai bine oferim mai putine, dar de calitate.

In contextul actual, cel mai usor este sa contactezi companiile din orice tara prin email, find o optiune rapida, accesibila si scalabila.

Suntem alaturi de tine inainte de a comanda, dar si dupa ce comanzi; interesul nostru este sa folosesti informatiile, sa te ajute si sa comanzi mai mult.

Ungureanu Lucian

Managing partner

office@grandpharma.ro

Ana Morales

Account Manager

ana@grandpharma.ro

Londra – Business Office:

86-90 Paul Street, EC2A 4NE, London, UK

Bucuresti – R&D:

Str. Veronica Micle nr. 22, Sector 1, Bucuresti

Copyright © 2020 JUSTPIXEL S.R.L.