Portofoliu

Am lucrat cu sute de companii din Romania, aceasta fiind o dovadă a calității remarcabile a serviciilor oferite, dar și a abilitaților echipei noastre de a de a înțelege nevoile multor industrii

Exe Green Holding

EXE Green Holding a evoluat rapid în industrie, național și internațional, devenind astfel membru al Comitetului Național Român de Iluminat și una dintre cele mai importante companii din industria de eficiență energetică și soluții de iluminat pe baza tehnologiei LED.

Kuma Romania

Kuma Romania este o companie daneza-romana, producator de lavoare concept pentru bai si blaturi pentru bucatarii, subsidiara a firmei Kuma A.S. din Danemarca, fiind inaugurata in Romania in anul 1998.

Albrau

Albrau este mai mare producător de bere din Moldova și unul dintre cei mai importanți fabricanți autohtoni de bere din România.

Fabrica Albrau din Onești este dotată cu tehnologie de ultima generație, păstrând calitatea și gustul autentic al berii.

ELBA-COM

ELBA-COM S.A. este reprezentanța comercială a ELBA Timișoara – cel mai mare producător român de aparate de iluminat cu o tradiție de peste 100 de ani. 

ELBA-COM S.A. a dezvoltat și consolidat un portofoliu vast de activități în domeniul iluminatului – de la conceperea și realizarea de sisteme de iluminat, la vânzarea de echipamente de iluminat.

City Construct

City Construct Group a fost fondat în 2008, cu scopul de a oferi soluții calitative în piața construcțiilor. De-a lungul timpului, am mărit echipa, competențele și dotările companiei, devenind un jucător apreciat de către clienți și parteneri.

Compania a fost implicata in proiecte de anvergura din Bucuresti – Aviatiei Park, Onix Park, Lake House, Fundeni Bridge sau Astorium Residence.

Eurodac

Eurodac este o companie B2B care produce echipamente industriale moderne personalizate dupa cerințele clientului, fiabile și eficiente și distribuie utilaje de la companii internaționale de renume, precum Bosch, Clevertech sau Sevval.

Eurodac furnizează utilaje automate pentru producție și fabrici la cheie pentru producția de serie – ambalare, procesare, transport, manipulare, etichetare.

Centrul de Drept Constituțional și Instituţii Politice

Universitatea din București

Centrul de Drept Constituțional și Instituţii Politice (CDCIP) este un centru de cercetare cu tradiție, înființat pe lângă Catedra de Drept Public a Facultății de Drept, Universitatea din București. 

CDCIP este coordonat de Prof. univ. dr. Ștefan Deaconu, în prezent Preşedinte al Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României.

Ergomex

GRUPUL MOBEXPERT

Ergomex este parte a Grupului Mobexpert, reprezentand divizia ce produce partea de scaune si fotolii ergonomice. Atelierele de productie si depozitele de materii prime si materiale, marfuri si produse finite ocupa o suprafata de 4.200 mp.

International Alexander Holding

Cu peste 1000 de angajati si o flota de peste 1000 de echipamente si camioane, Holdingul International Alexander este lider in furnizarea de servicii complexe de logistica si transport clientilor din industriile automotive si de tehnologie, avand o cifra de afaceri de peste 84 mil. €.

BMC Romania

BMC este cel mai mare producător de vehicule comerciale și militare din Turcia, avand o cifră de afaceri anuală de aproximativ 600 mil. € și fiind listată pe locul 85 printre primele 100 de companii de apărare din lume.

BMC Truck & Bus a comercializat pe piata din Romania peste 4000 de autobuze si camioane, fiind lider in industrie.

UNU TIC – “Ambalajul Perfect”

UNU TIC are ca obiect principal de activitate, de peste 17 ani, producția și distribuția la nivel national a unei game diversificate de materiale destinate ambalării și protecției produselor. 

COMPACT RB

Compact RB, înființată în 1994, este lider în distribuția de accesorii pentru confecții, fiind un direct producător, dar și importator al celor mai apreciați furnizori internaționali.

Incontro Prefabbricati

Incontro Prefabbricati face parte din Gruppo Lombarda, lider italian in domeniul prefabricatelor din beton armat, apreciat in acest segment. Experienta cumulata in 25 de ani pe piata prefabricatelor din beton armat face compania de referinta in industrie.

POP Industry – Pcontainer

Pop Industry este cel mai mare producator de containere si remorci din Romania, avand o experienta de peste 24 de ani in domeniu. Compania are peste 1000 de clienti si colaboratori in toata tara, Europa, Africa, America, Asia.

Joris Ide

Joris Ide este un jucător internațional puternic în industria siderurgică. Joris Ide creează sisteme de acoperiș și fațade de zeci de ani. Acestia operează în peste 15 țări cu ajutorul a peste 1100 de angajați.

Tip Top

Compania românească Tip Top Food Industry își desfășoară activitatea din anul 1993, fără întrerupere până în prezent. În anul 2008 am deschis o fabrică nouă în București, cu o investiție de aproximativ 17 milioane de euro. Fabrica este amplasată pe o suprafață de circa 12.000mp, fiind una dintre cele mai mari de acest fel din Europa.

Adidana

Infiintata in anul 1993, compania ADIDANA a pornit ca o mica afacere de familie si, in timp, a facut tranzitia la o societate corporativa cu un portofoliu de clienti diversificat, devenind unul dintre cei mai importanti distribuitori de ingrasaminte chimice din tara, avand o cifra de afaceri de peste 22 mil. €.

Euroavi

Bazele Euroavi au fost puse în anul 2009 de către fermieri români din dorința și cu angajamentul de a furniza produse din carne de pui sănătoase și de calitate. Euroavi operează un model de business modern și cu o atenție deosebită pentru satisfacția consumatorilor români și din afara țării, avand o cifra de afaceri de 30 mil. €.

Avastar

Avastar este unul dintre principalii producători de carne din România, avand o cifra de afaceri de peste 29 mil. €, oferind consumatorilor o gamă largă de produse din carne de vită, porc și oaie, distribuite cu promptitudine la nivel național și internațional.

Koksal – “Bread is life”

KOKSAL a fost infintata în anul 1996. In anii care au urmat, au extins activitățile, astfel ca detin în prezent 3 unități de producție în 2 judete principale ale țării, în cadrul cărora activează peste 200 de angajați.

Saff Trading

Istoria de 20 de ani a companiei in piata romaneasca confera legitimitate si incredere in industria alimentara, fiind importator dar si producator al marcilor proprii. 

Valcom

Povestea Valcom a inceput cu 27 de ani in urma, fiind fondata pe valori si principii solide. Prin grija fata de gustul traditional si folosirea ingredientelor potrivite, au devenit un brand indragit de sute de mii de clienti.

Prodincom S.A.

Activitatea societatii PRODINCOM S.A. a inceput in 1991, avand in prezent cele mai moderne utilaje si instalatii asigura abatorizarea, transarea si productia de mezeluri certificate KOSHER si HALAL la cele mai inalte standarde.

Minibrezel

De la infiintarea din 1994 si pana in prezent, compania este in continua transformare, detinand prima fabrica de brezel din Romania.

Semintele Djili-Soy

Agritrans Service International este unul dintre cei mai apreciati distribuitori de seminte si alune din Romania, avand o cifra de 10 mil. € in 2019.

Agromar Balotesti

Compania este un Masterchef în furaje! In familia AGROMAR lucrează peste 100 de oameni pentru ca noi să  asigurăm furaje pentru cele 20 de magazine proprii, cei peste 200 parteneri şi tuturor distribuitorilor cu care avem contract.

Repo Trailers Trading

Repo Trailers Trading este unul dintre cei mai mari distribuitori de remorci din Romania, dar si un cunoscut magazin online de remorci si accesorii.

ECR Solutions

ECR Solutions ofera produse fiabile, rezistente si practice potrivite oricarui tip de comert: case de marcat, cantare electronice comerciale, cititoarea de coduri de bare, sertare de bani, touchscreen-uri, POS-uri, etichetatoare, imprimante coduri de bare, consumabile si accesorii.

Evart Design

Evart Design este producător de Panouri Decorative 3D – produs nou pe piața de decorațiuni interioare din România.

Elosti

Elosti se ocupa cu distributia de produse destinate diverselor aplicatii hidraulice: Fabricatia sau Reparatia cilindrilor hidraulici.

DINAMIC ELECTRO P.R.A.M.

În scurtă perioadă de când a intrat pe piață românească, Dinamic Electro PRAM a realizat o serie de lucrări importante în domeniul instalațiilor electrice

EXE Smart Solutions – Landing Page

EXE Green Holding a evoluat rapid în industrie, național și internațional, devenind astfel membru al Comitetului Național Român de Iluminat și una dintre cele mai importante companii din industria de eficiență energetică și soluții de iluminat pe baza tehnologiei LED.

EXE Fotovoltaice

Grupul reunește în prezent divizii de business ce activează în sectoare precum: energie, construcții, real-estate, servicii financiare, sport sau medical.

Echipa este recunoscută pentru seriozitatea, profesionalismul, spiritul competitiv și deschiderea spre inovație și tehnologie.

Novaartis

NOVAARTIS este cea mai mare companie producatoare de paleti, ambalaje din lemn si solutii de ambalare din Romania, avand peste 25 de ani de activitate si 5 hectare de facilitati pentru productie si un flux tehnolgic complet.

Intell Pack Power

INTELLPACKPOWER este in primul rand un instrument de business pentru companii, oameni de afaceri, fonduri de investitii sau orice alta entitate care dorește sa ia o decizie care sa aduca plus valoare si sa diminueze posibilele pierderi in domeniul acestora de activitate.

Timar Audit

Timar Audit pune clientul înaintea nevoilor personale, motiv pentru care ofera întotdeauna preţuri rezonabile pentru serviciile de contabilitate si consultanta.

Elvetic

ELVETIC este o companie care acordă consultanță în domeniul achizițiilor publice și în atragerea de fonduri nerambursabile, oferind asistență tehnică, juridică și financiară mediului public și privat. Ne angajăm, să ne perfecționăm continuu pentru a crește calitatea oferită de către compania noastră clienților noștri.

Key Concept

Key Concept este o companie de training si consultanta manageriala strategica ce ofera solutii complete companiilor nationale si multinationale.

AS Recover Consulting

AS Recover, infiintata in 2009, isi propune sa fie un partener de succes la nivel national pe segmentul de servicii de recuperare a creantelor.

Cabinet notarial Moise & Moise

Biroul Notarilor Publici Asociaţi Moise&Moise a fost înfiinţat în anul 2010 în baza Ordinului Ministrului Justiţiei nr. 667/C/2010

Wood House

Infiintata in 2004 din dorinta de a seocupa exclusiv de acest domeniu al constructiei caselor din lemn, compania lucreaza pe baza de comanda, dupa proiectul si cerintele clientilor.

Avadol

Avadol este o echipă mixtă, formată din cei care procesează lemnul în atelierul nostru de tâmplărie, consultanți tehnici, specialiști montaj. Așa cum există har și excelență la om, așa există și în lumea lemnului.

Exim Lemn

Compania româno-germană fondată in anul 1993 în Timișoara. Isi scrie povestea cu ajutorul a 40 de oameni intr-un spatiu de productie de 8000 de mp în județul Hunedoara, avand peste 25 de ani de existență.

Green Cost

Green Cost este un producator cu capital romanesc, avand ca obiectiv asimilarea, inovarea si realizarea de mobilier urban si de gradina si a pieselor turnate, intr-o gama suficient de variata pentru a satisface cerintele clientilor.

Mobila Interior

Cu o experienta de peste 7 ani in proiectarea si executarea mobilierului de interior, compania vine in intampinarea dumneavoastra pentru a creea si concepe o gama uimitoare de mobilier pentru casa si spatii comerciale.

SPG Prelate Activ

Compania a devenit de-a lungul timpului o prezenta importanta pe piata interna si internationala a productiei de prelate pentru toate tipurile de autovehicule, corturi industriale si de evenimente, acoperiri diverse cu prelata si personalizari, datorita calitatii si profesionalismului de care a dat dovada.

Profal Industry

Profal Industry este o companie recunoscuta in industria pardoselilor industriale, avand peste 18 ani de activitate si peste 100 de angajati.

HIROS-ROM

HIROS-ROM este specializata in executia de pardoseli din beton cu armare dispersa si cu strat de uzura pe baza de quartz, rasini epoxidice si gresie vibrata, avand peste 4 milioane de metri patrati realizati. 

Remorcile REPO

Pop Industry este cel mai mare producator de containere si remorci din Romania, avand o experienta de peste 24 de ani in domeniu. Compania are peste 1000 de clienti si colaboratori in toata tara, Europa, Africa, America, Asia.

Santierul Naval Orsova

Santierul Naval Orsova a luat fiinta in 1890, avand o echipa de 356 de profesionisti si tehnologie de ultima generatie in productia de nave maritime. Compania este listata la Bursa de Valori Bucuresti.

Santierul Naval ATG Giurgiu

Șantierul Naval ATG Giurgiu are o capacitate de prelucrare table și profile din oțel de pană la 600/700 tone pe lună, aproximativ 10.000 tone pe an și o capacitate de prelucrare table și profile de aluminiu de 1.500 de tone pe an.

Team Logistic Specialists

TLS Romania este agent exclusiv pentru YANG MING LINE, un detinator de nave maritime taiwanez care are ca principal acționar Ministerul Transporturilor. Activitatea Team Logistic Specialists s-a bucurat de recunoastere din partea CCIR, avand o cifra de afaceri de peste 24 mil. €.

Romturingia

ROMTURINGIA, una dintre cele mai cunoscute companii de carosări auto, a fost înființată în anul 1994 și are ca principal obiect de activitate producția de caroserii pentru autovehicule, vehicule blindate sau vehicule speciale.

Spectrum Industries

Spectrum Industries srl este o companie independenta cu capital privat, recunoscuta in Romania ca producator de elita in domeniul procesarii si finisarii sticlei arhitecturale. Compania dispune de capacitatea tehnico-productiva de a satisface cerintele tot mai indraznete ale arhitecturii moderne.

Media Pharm

La MEDIApharm, a mobila inseamna a innobila.Experienta primilor 16 ani de activitate si cele peste 900 proiecte realizate ii pun in pozitia de a oferi servicii profesionale de concept, proiectare, arhitectura si executie pentru proiectele la care clientii viseaza.

Regio Med

REGIO MED a fost infiintata in 2013, fiind formata din oameni tineri si dedicati domeniului medical, interesati sa ofere clientilor sai (spitale si clinici medicale, cabinete private) cele mai bune solutii de consultanta in domeniul medical, precum si sa furnizeze sau sa integreze de la producatori externi sau interni echipamente medicale si mobilier medical.

RAD Medical

AC RAD MEDICAL CONSULT & SERVICE își oferă serviciile sale companiilor și instituțiilor din domeniul medical sau industrial ce folosesc echipamente care emit radiații ionizante sau aparate conform reglementarilor Comisiei Naționale pentru Controlul Activităților Nucleare – C.N.C.A.N.

Taissis Concept

Taissis Concept este un producator roman de produse si dispozitive medicale inovante, asigurand ingrijirea plagilor intr-un mod profesional.

Elzin Plant

Elzin Plant, cu o activitate de peste 15 ani in piata farmaceutica, detine peste 20 de produse cu brevet de inventie, avand propriul centru de cercetare si productie in Romania.

Centrul Medical Mediplus

Centrul Medical Mediplus inseamna grija deosebita fata de pacient si atentie constanta. Profesionalismul clinicii se observa in echipa de medici experimentati si aparatura de ultima generatie ce ne sustine in gasirea celor mai bune solutii medicale.

Lac de Verde Golf & Leisure Resort

Lac de Verde este un Golf & Leisure Resort situat la 100 km de Bucuresti. Terenul de golf este proiectat dupa standarde internationale, avand o suprafata de 24 de hectare de teren, unul dintre cele mai mari din Romania.

Cattaleya Resort

Exista acel moment cand stii ca esti pe punctul de a descoperi ceva unic, dornic de a exploara si vedea ce se afla in fata ta. Te apropii de Cattaleya Resort, locul mirific al celor mai spectaculoase apusuri de soare.

Rosial Concept

Cu o experienta bogata in domeniul productiei publicitare, Rosial Concept va intampina cu o gama larga de servicii si produse de cea mai buna calitate din domeniul productiei publicitare.

VM Comp

În cei 30 ani de activitate V.M. Comp și-a castigat si consolidat constant o poziție de frunte pe piața interna si internationala în fabricarea și comercializarea articolelor tehnice din cauciuc, în special pentru industria auto dar și pentru alte sectoare industriale.

EXCLUSIV S.R.L.

Societatea a fost infiintata in anul 1991 si activeaza ca reprezentant si distribuitor pentru Romania al unor firme de top din Germania, Austria, Marea Britanie si SUA.

CHIMTITAN

Fondata in anul 1991, ca societate cu capital integral privat, CHIMTITAN a devenit unul din cei mai cunoscuti producatori de materiale peliculogene (lacuri, vopsele, emailuri, grunduri, chituri, adezivi, diluanti) din Romania.

Nedavi Solar

Nedavi Solar este o companie care se ocupa de importul si comercializarea instalatiilor solare termice Westech si a pompelor de caldura aer apa Chofu. Activitatea firmei a inceput in anul 1994 si are peste 600 de distribuitori.

Sala Group

Pionier în România în furnizarea sistemelor profesionale de curățenie, SALA Impex, a acumulat o experiență de peste un sfert de secol în domeniul curățeniei profesionale, pentru toate sectoarele: civil și industrial, public/privat.

Special Equipments

Special Equipments produce si comercializeaza cabine de vopsit, piese si componente pentru cabine de vopsit autoturisme.

Gabro Metals

Gabro S.R.L. a fost infiintata in anul 1994 , fiind printre primele firme din Arad cu domeniul de activitate in confectii metalice.

Romstantz

In cei peste 14 ani de activitate, RomStantzProd a dezvoltat parteneriate solide, bazate pe incredere si profesionalism. Confectionarea matritelor se executa doar pe baza celor mai stricte rigori in domeniu.

Service FAUR

Dupa ce societatea binecunoscuta SC FAUR SA a fost privatizata, inginerul Vasile Nicodim a preluat activitatea de Asistenta Tehnica si Service, dand nastere unei societati private numite Service FAUR SRL, in 1997. De atunci si pana in ziua de azi, Service FAUR a realizat sute de proiecte inedite, atat in industria auto, cat si in cea feroviara si navala.

Elna Trading

ELNA TRADING SRL este o companie ce opereaza pe piata transporturilor rutiere de marfa, inca din anul 1997. Compania ofera in prezent transporturi agabaritice si speciale, asistandu-i de la mici livrari individuale cu gabarite depasite pana la derularea completa a proiectelor de transport.

Orbit Romania

Compania este lider în managementul mobilității, oferind profesioniștilor din relocare soluții adaptate. Orbit România face parte din grupul de companii Orphee Beinoglou, cu sediul central în Atena, Grecia și sucursale în Bulgaria, România, FYROM, Cipru și Liban.

Coremo

Coremo Servicii SRL activeaza pe piata stivuitoarelor din Romania din anul 1997. In acest interval s-au adaptat permanent la cerintele pietei si la noutatile tehnice disponibile in domeniu, pentru a furniza cele mai potrivite solutii.

TBT Logistic International

TBT international logistics SRL este partenerul de transport între Europa de Vest și Europa de Est, fiind un grup de companii de transport si logistica.

Ornella Design

Totul a început în 2007 cu o investiție  într-un echipament de tipar  și o idee. Acea idee am transformat-o demult în viziune. Uriașa șansă a firmei au fost oamenii. Au avut și au voință, au avut și au atitudine, au dorit și doresc să se dezvolte, să se afirme

Optim4all

Peste 10 ani de experienta in colaborarea cu clienti din toate domeniile in proiecte inedite, frumoase si complexe. Daca va intrebati de ce ne-ati alege pe noi si nu o alta companie concurenta, va putem spune ca experienta in domeniu, multimea de clienti multumiti, fac din Optim4all candidatul ideal.