Peste 200+ de clienți mulțumiți cu serviciile și produsele pe care le-am oferit

Experienta actualizarii site-ului KUMA cu Justpixel a fost una pozitiva. Au dat dovada de profesionalism si au livrat un produs de calitate, personalizat conform dorintelor si asteptarilor.

Oana Toader

KUMA ROMANIA

Prietenos si serios, s-a adaptat la nevoile si solicitarile noastre. Am primit multe idei  pentru vizual si aranjare in pagina si s-au realizat mai multe modificari fata de cele discutate initial.

Alina Rapan

TONELI HOLDING S.A.

Un partener cu care am colaborat in realizarea proiectului elba-com.ro si rezultatul final a fost conform asteptarilor noastre. Va multumim si va recomandam cu incredere mai departe!

Aniela Socaci

ELBA-COM S.A.

Recomandam serviciile celor de la Justpixel. Sunt o echipa profesionista, dedicata, care lucreaza cu mult entuziasm si vin cu solutii practice in sprijinul clientilor lor. Am fost foarte multumiti de modul in care am colaborat cu ei si ne-am dori ca toti cei cu care noi cooperam sa fie la fel. Le dorim mult succes si cat mai multi clienti.

prof. univ. Stefan Deaconu

Universitatea din București

Site-urile pe care ni le-a livrat Justpixel  sunt mai mult decât modern construite și arătoase, sunt ușor de administrat și de dezvoltat chiar și de către un administrator care nu este un specialist web. Iar reprezentantul companiei, Lucian Ungureanu, este suficient de versat încât să nu refuze modificările care nu au apărut în proiectul inițial.

Dana Sala

SALA GROUP

Am colaborat eficient cu reprezentanții Justpixel pentru actualizarea site-ului convar.ro. și le apreciem disponibilitatea, flexibilitatea și profesionalismul. Site-ul convar.ro este structurat în așa fel încât produsele și serviciile prezentate sunt ușor de accesat și reflectă imaginea pe care ne-am dorit-o.

Ciprian Turea

CONVAR IMEX

Profesionisti, au expertiza in domeniu si sunt proactivi. Pentru cele mai bune rezultate va recomand sa le dati frau liber, stiu ce au de facut fara prea mult pilotaj si control. Recomand cu caldura!

Melin Murat

BMC TRUCK & BUS S.A.

Recomandam cu placere serviciile celor de la Justpixel. Prompti si profesionisti si au lucrat dedicati pentru a duce la bun sfarsit proiectul ambalajulperfect.ro.

Ciprian Turea

UNU TIC 

Am fost foarte multumiti de serviciile oferite, de profesionalismul si implicarea echipei Justpixel, iar rezultatul a fost pe masura eforturilor depuse. Vom mai colabora!

Valentin Gavril

AVA STAR

O colaborare perfecta! Rapid, fara prea multe complicatii, si-au luat informatiile si pozele de pe facebook. In nici 2 saptamani era site-ul terminat, cu primele comenzi on-line la nici 2 zile.

Dima Anita

EVART DESIGN

Colaborarea cu Justpixel a fost una de bun augur, venita la momentul potrivit. Am apreciat foarte mult comunicarea facila, la obiect, precum si rapiditatea in rezolvarea solicitarilor.

Cristina Koleci

KEY CONCEPT

Profesionisti, lucrez cu aceasta echipa de 4 ani si vreau sa va spun ca mi am triplat vanzarile datorita strategilor si siteurilor realizte de ei. Datorita lor am facut pasul la ,,profesionisti”!

Alexandru Sandu

AS RECOVER

Am fost multumiti de serviciile oferite de firma Justpixel. Am colaborat foarte bine in actualizarea site-ului nostru Avadol, rezultatul final fiind conform.

Alina Aioane

AVADOL

Profesionisti, amabili, seriosi, receptivi la solicitari, servicii calitate-pret excelente! Intrati pe timaraudit.ro si va veti convinge singuri!

Mariuca Titel

TIMAR AUDIT

O colaborare corecta cu o echipa profesionista. Am recomandat deja serviciile Justpixel. O voi face si in continuare.

Dorin Mihai

MEDIA PHARM

Magazinele online realizate de Justpixel au dublat vanzarile noastre. Recomandam cu incredere colaborarea cu Justpixel in urma succesului dovedit in firma noastra.

Silviu Oprisan

NEDAVI SOLAR

Am avut o experienta deosebita si suntem multumiti de rezultatele aduse site-ului nostru robotsistem.ro. Cu siguranta o sa mai avem colaborari.  Recomandam Justpixel! 

Stefan Niculescu

ANA CONCEPT

Recomandam JUSTPIXEL. Am avut o experienta deosebita si suntem multumiti de rezultatele aduse site-ului nostru robotsistem.ro. Cu siguranta o sa mai avem colaborari.

Daniel Priscornita

ROBOT SISTEM