Promovare exportator in UE

Vom fi departamentul tau de promovare internationala si vom contacta mii de potentiali parteneri

Ajutam companiile romanesti cu potential la export sa isi caute parteneri in Uniunea Europeana.

Avem acces la baze de date actualizate cu peste 4.000.000 companii active din Uniunea Europeana.

Metodele utilizate sunt 100% personalizate si in conformitate cu regulamentul GDPR – adresate numai persoanelor juridice.

 

Cum vom lucra?

Exemple de campanii de marketing direct:

1. Campanie pentru cel mai mare producator de benzi din cauciuc din Romania – Artego

Fabrica de articole din cauciuc cauta parteneri in UE pentru a produsele sale. Aceasta a apelat la echipa noastra pentru a stabili noi contacte cu potentiali parteneri externi. Ne-am propus sa desfasuram o campanie complexa prin care sa formam o baza de date cu 10.000 de companii din industriile alese (industria prelucratoare, industria extractiva, industria constructiilor si a transporturilor). 

Astfel, fiecare companie va fi contactata cu oferta de colaborare din partea fabricii si se va initia o discutie in vederea unui posibil parteneriat sau achizitii de produse.

O campanie cu 10.000 de email-uri trimise catre companii din Europa dureaza ~2 luni, fiind nevoie de colectarea manuala a datelor de contact ale companiilor si apoi trimiterea catre acestea a ofertei de colaborare. Eficienta acestei campanii este foarte vizibila, stabilindu-se rapid legaturi cu noi parteneri, dar se permite astfel si o verificare a “pulsului pietei europene” cu privire la produsele furnizate. Cu un singur contract nou obtinut in cadrul UE, intreaga campanie a meritat investitia.

Solicita o campanie:

Veti fi contactat telefonic de catre un consultant pentru a discuta detalii concrete privind solicitarea.

Informatii telefonice la 0752.140.922

Ce castigi daca incepi de astazi?

Timp

Cat timp ar dura ca echipa ta interna sa contacteze ~5000 de potentiali clienti sau parteneri? 

Este inteligent sa externalizezi aceste activitati unei agentii care efectueaza astfel de campanii in fiecare zi. Astfel, cu o singura factura, castigi 20 de zile de munca a minim 2 oameni de vanzari.

Vanzari

Chiar daca deja ai contracte in desfasurare, trebuie sa fii mereu in cautare de parteneri si clienti noi – concurenta se extinde in fiecare zi, iar “relaxarea” se poate transforma intr-un posibil esec.

Printr-o campanie de lead generation vei creste vanzarile vizibil si organizat.

Awareness

Cum ar fi ca peste 10.000 de oameni de afaceri/companii sa afle de brandul tau intr-o luna?

E simplu! Cei care sunt vizibili au in general un cuvant de spus. Degeaba esti profesionist si ai echipamente de ultima generatie daca nu stie nimeni ca existi.

Companii de top deja folosesc solutiile noastre